Sabem que durant l’estiu no serà fàcil poder sortir a pedalar i fer cap comarca. Així que, aprofitem que els planetes s’han alineat i tots dos tenim festa per carregar les bicis i pedalar pel Maresme. La cosa no te massa bona pinta d’entrada perquè volíem començar a pedalar a les 17:30 i entre pitos i flautes son les 19:00 que ens hi posem. #TocaràPedalarDeNit

1 - Tordera

A Tordera donem inici al Maresme i des d’aquí anem direcció cap al mar fent la primera parada a Palafolls. Tot seguit anem baixant per la costa a bon ritme i ens ventilem Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella i Sant Pol de Mar. Sense perdre pistonada fem una volta per l’interior per passar pels municipis de Sant Cebrià i Sant Iscle de Vallalta, també per Arenys de Munt i altre cop cap a la bora del mar. Així és com fem cap a Arenys de Mar i Canet de Mar. De moment el ritme és fantàstic i ens anem polint poblacions a base de bé. La següent de la llista es Caldes d’Estrac on tornem a girar cap a l’interior fins arribar a coronar Sant Andreu de Llavaneres.

Descens, que sempre s’agraeix, fins a Mataró i enfilem cap a Argentona. Fem parada per encendre les llums de la bici i menjar-nos unes barretes energètiques. Ara venen les pujades de la jornada la primera en porta a Dosrius i la segona cap a Orrius, però abans de poder arribar a dalt, PAM! Roda punxada. Sort en tenim que l’Adria Felisart ens salva la vida portant-nos una manxa, perquè som tant despistats que havíem sortit sense #LaBida!19 - Orrius

Arreglat el “pinxazo” tornem a donar-li gas per a recuperar el temps perdut, així que anem a tota castanya baixant de Orrius i passant per Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Cabrils, Vilassar de Dalt, Premià de Mar i Premià de Dalt. Aquí posem una mica de fre perquè el ritme ha estat bastant alt i anem amb més calma cap a Teià, Alella i el Masnou. És aquí on ja albirem el final d’etapa i fem les ultimes pujades cap a Tiana i el descens cap a Montgat, un descens ràpid perquè comença a ploure a bots i barrals i no volem quedar empapats!

Deu ni do, quantes aventures pel Maresme. Però ja està enllestida.

I un cop més donar les gràcies a tots aquells que ens seguiu virtualment. I milions de gràcies al Feli per la manxa, ens has salvat la vida! Si mai aneu per Mataró i voleu fer una Cervesa Artesana aneu al seu local Molta Malta!

El track el pujarem en breu, que s’ha de ser enginyer per treure’l del GPS! Ah! I les fotos de la jornada!